August 1, 2015

ΓΛΥΚΕΡΙΑ - 2015 ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ (2CD's) 05/2015

Artist: ΓΛΥΚΕΡΙΑ
Album: ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ
 
xc2usx6.jpg
 
Released: 05/2015
Company: DMS
 
CD-Type: Cd Album
Genre: ΡΕΤΡΟ-ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΦΡΑ
Number of tracks: 2CD's
 
Audio Format: MP3
Quality (bitrate): 320kbs
 
Συνθέτης: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΓΙΟΥΛ
Στιχουργός: ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ,   ΜΙΜΗΣ ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ,   ΝΙΚΟΣ ΦΑΤΣΕΑΣ,   ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,   ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,   ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ,   ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΙΩΤΗΣ,   ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ,   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗΣ
Συμμετοχές: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ
 
Παίζει η ορχήστρα Athens Champer Orchestra με μαέστρο τον Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη. 
 
Η Γλυκερία είναι μια από τις πολύ μεγάλες φωνές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με πολύ ενδιαφέρουσες καταβολές. Μια ερμηνεύτρια που μπορεί να μετασχηματίσει με το δικό της τρόπο, οποιοδήποτε τραγούδι, σεβόμενη πάντα το ύφος του. 
 
Ο Μιχάλης Σουγιούλ (1906 – 1958) είναι ο συνθέτης της γενιάς του μεσοπολέμου, με τα περισσότερα διαχρονικά τραγούδια. 
 
Η Ορχήστρα Δωματίου Αθηνών είναι ένα δημιουργικό μουσικό σχήμα, που υπηρετεί αυτά τα τραγούδια με θέρμη και αμεσότητα. Ένας εκλεκτικός λυρισμός αγκαλιάζει όλες τις συνθέσεις. Αποτέλεσμα; Ένα ακρόαμα με ενιαία ατμόσφαιρα που αποδίδεται όλη η ουσία της μουσικής του Μιχάλη Σουγιούλ. (Μιχάλης Κουμπιός).
 
ULhMmaA.png
CD 1:
01 ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ 
02 ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΑ 
03 ΒΡΕΧΕΙ ΒΡΕΧΕΙ 
04 ΒΡΕ, ΠΩΣ ΜΠΑΤΙΡΙΣΑΜΕ 
05 ΖΕΧΡΑ 
06 ΑΣ' ΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ 
07 ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ 
08 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ 
09 ΑΛΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ 
10 ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑΚΙΑΣ 
11 ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ 
12 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ 
13 ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ 
 
CD 2:
01 ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 
02 ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΕΟΣ 
03 ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΠΛΑΙ ΣΟΥ 
04 ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ 
05 Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ 
06 ΧΑΡΑΜΙ 
07 ΤΟ ΤΡΑΜ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 
08 ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟ 
09 ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ 
10 ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ 
11 Τ' ΑΛΗΤΑΚΙΑ 
12 ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑΣ 
13 ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
 
Xs8PlEb.gif
 
ZAS7y0S.jpg
http://cloudsix.me/je8su4s76zmt/Glykeria_-_Tragouda_Mixalh_Sougioul_[Exclusive_By_New_Greek_Team]-2015-.rar
 
Dd05XU3.png
http://www.easybytez.com/ygjolnqbpt2r
 
rxhFufO.jpg
http://ul.to/uaj3nota

 

June 4, 2015

ΓΛΥΚΕΡΙΑ - 2015 ROAD TO JERUSALEM



Released: 05/2014
CD-Type: Cd Album
Genre: ΗΧΟΣ ETHNIC
Number of tracks: 28
 
Audio Format: MP3
Quality (bitrate): 320kbs
 
Το "ROAD TO JERUSALEM" περιλαμβάνει κομμάτια που έχει έρμηνεύσει η Γλυκερία στα Εβραϊκά καθώς και συνεργασίες με με γνωστούς Ισραηλινούς καλλιτέχνες του είδους όπως η Ofra Haza, Amil Zarian, Moshe Morad κ.α.
 
ULhMmaA.png
CD 1:
01 SHABECHI YERUSALAYIM 
02 RAHOK RAHOK 
03 MILIM YAFOT ME 'ELEH 
04 TZEL ETZ TAMAR ft SHLOMI SHABAT 
05 SHEHARHORET 
06 SHER ANODED-MAROKO ft AMIL ZARIAN 
07 AD MATAY ELOUHY 
08 PNEI MALAH 
09 ANITA VE HOUAN 
10 SHTEY SAMAROT ft. CHAVA ALBERSTEIN 
11 LA VIDA DO POR EL RAKI 
12 KFAN TODRA 
14 KARABIBERIM fty MOSHE MORAD 
 
CD 2:
01 BAKAFE SHEL STELIOS 
02 BADAD 
03 EI SHEL AHAVA ft SHLOMI SABAT 
04 YELED GAN HAEDEN 
05 AD SHEBATA 
06 EIRISM ft. OFRA HAZA 
07 BAT HA KFAR 
08 HAVA ADOUMA 
09 HIYON SHEL MALAH 
10 AVIV ft. DAVID DEOR 
11 MANUEL 
12 INGIL 
13 TFILAT HA 'IMAHOT ft. AMAL MURKUS, YEHUBIT TAMIR 
14 NIFTACH HA-LEV
 
Xs8PlEb.gif
 
ZAS7y0S.jpg
http://cloudsix.me/b29pg7lys7nv/Glykeria_-_Road_To_Jerusalim_[Exclusive_By_New_Greek_Team]-2015-.rar
 
Dd05XU3.png
http://www.easybytez.com/it0rjui1gogo
 
rxhFufO.jpg
http://ul.to/1qergce3

 

May 4, 2015

ΓΛΥΚΕΡΙΑ - 2015 ΟΛΑ ΤΑ ΣΜΥΡΝΑΙΪΚΑ

59682037112264328656.jpg

49331091486148666131.png

Artist : Γλυκερία
Album : Όλα τα Σμυρναίικα (2 Cd)
Company : Τύπος (04/2015)
Genre : Λαϊκά
Number of tracks : 27
Audio Format : Mp3 : 320 kbps
Covers : Full


09820887762107592045.png

28239132357595091328.jpg

65265746032948469703.jpg

23720069832925760304.png
Spoiler 

 

http://worldbytez.com/sqi032szlwgp/Glikeria-2015-Smirneika1-Mp3.rar

http://worldbytez.com/caj0w33abn2w/Glikeria-2015-Smirneika2-Mp3.rar



99879751055038050750.png

Spoiler 

 

http://uploaded.net/file/8veb0os8/Glikeria-2015-Smirneika1-Mp3.rar

http://uploaded.net/file/u08ofxho/Glikeria-2015-Smirneika2-Mp3.rar



95380384501447805400.png

Spoiler 

 

http://www.easybytez.com/1pbpp2it72wc/Glikeria-2015-Smirneika1-Mp3.rar

http://www.easybytez.com/1go85r4sad9r/Glikeria-2015-Smirneika2-Mp3.rar



27362450726804944982.png

Spoiler 

 

http://cloudsix.me/jwq4c7tvfb3b/Glikeria-2015-Smirneika1-Mp3.rar

http://cloudsix.me/m64k4266yvqx/Glikeria-2015-Smirneika2-Mp3.rar

May 2, 2015

Γλυκερία - 1990 - Όλα μου τα Μυστικά,

Front350.jpg

Artist.......Γλυκερία
Album......Όλα τα Σμυρναίικα
Genre......Λαϊκά
Tracks.....27 (2cd)
Quality....320 Kbps
Covers.....Ναι

Tracklist
Back Cover Here


Easy_Bytez.jpg
Hidden Content

http://www.easybytez.com/o0an7v6p22ul
http://www.easybytez.com/o4xnzwcygguz


Uploaded.jpg

Hidden Content

http://ul.to/zrj9b3rw
http://ul.to/xk5ut1h1

April 27, 2015

Γλυκερία - 2015 - Δισκογραφία,

Γλυκερία - Δισκογραφία
 
kAwLbBB.jpg
 
1978 - Μην Κάνεις Όνειρα 
1980 - Στα μάτια κοίτα με
1981 - Τα Σμυρνέϊκα
1983 - Από τη Σμύρνη στο Πειραιά
1983 - Νάταν η ζωή τραγούδι (Λίνου Κόκοτου)
1984 - Στην Όμορφη νύχτα (Live)
1985 - Τραγούδι αισθηματικό
1986 - Μάτια μου
1986 - Πότε Κούδας Πότε Βούδας (Συμμετοχή 2 τραγούδια)
1987 - Επιτυχίες
1987 - Με πανσέληνο
1988 - Νέα Σελήνη
1989 - Βόλτα στην Ελλάδα
1990 - Μεγάλες Επιτυχίες
1990 - Όλα μου τα Μυστικά
1991 - Ξημέρωσε
1992 - Η χώρα των θαυμάτων
1992 - Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες (Live)
1994 - Σε μια σχεδία (Mp3+Flac)
1995-16 Μεγάλες Επιτυχίες (Mp3-320 kbps)
1995 - Ethnic Beats
1995 - Βαλκανιζατέρ  (Συμμετοχή 3 τραγούδια)
1995 - Πρώτο βράδυ στην Αθήνα (Νίκου Ξυδάκη)
1996 - Ότι και να γίνει θυμήσου
1996 - Τραγουδά Αντώνη Βαρδή
1997 - Αναπνοή Ανατολή μου
1997 - Θυμήσου
1997 - Οι Επιτυχίες μου
1998 - Sweet sorrow
1998 - Μάσκα
1999 - Live Sto Israel
1999 - Τραγουδάει τ΄Αξέχαστα
2000 - The Voice of Greece - Rebetika & Traditional songs (2 Cd)
2000 - Χάραμα 2000 Live
2002 - 49 Μεγάλες Επιτυχίες (4 Cd)
2002 - Τα Ρεμπέτικα (2 Cd) (Mp3-320 kbps)
2003 - Η αγάπη ήρθε από μακριά
2004 - Άνοιξη (Mp3-320 kbps)
2005 - Μέχρι να βρούμε ουρανό (2 Cd)
2005 - Prova Generale
2006 - Βροχή των αστεριών (Mp3-320 kbps)
2007 - Εκτός προγράμματος (2 Cd)
2008 - Matana (2 Cd)
2008 - Όλα τα Σμυρνέικα (2 Cd)
2008 - Σε λαϊκά & Ρεμπέτικα (2 Cd)
2008 - Τα θεμέλια μου στα βουνά (2 Cd)
2009 - Έρωτας είναι η αιτία (2 Cd)
2009 - Ότι αγαπώ είναι δικό σου (4 Cd)
2009 - Τα Καλύτερα Live (1982-2006)
2009 - Το Λαικό Τραγούδι No2
2009 - Χάραμα Μεγάλες Ηχογραφήσεις
2009 - Χρυσή Δισκοθήκη (Mp3-320 kbps)
2009 - Γλυκερία (6 Cd)
2010 - 144 Μεγάλες Επιτυχίες (8 Cd) (Mp3-320 kbps)
2010 - Η αγάπη είναι Ελεύθερη (Mp3-320 kbps)
2010 - Όμορφες Νύχτες (3 Cd) (Mp3-320 kbps)
2014 - Κάνε Κουράγιο Ελλάδα Μου (2 Cd) (Mp3+Flac)
2014 - Λαϊκό Πανόραμα (4 Cd) (Mp3-320 kbps)
2015 - Βόλτα στην Ελλάδα (2 Cd) (Mp3-320 kbps)
 
logo.png

http://cloudsix.me/dz3quijoq3el/Glikeria-1978-Min.Kaneis.Oneira.rar
http://cloudsix.me/b6n2pdizsij2/Glikeria-1980-Sta.Matia.Koita.Me.rar
http://cloudsix.me/chsg3vq0g8hn/Glikeria-1981-Ta.Smyrneika.rar
http://cloudsix.me/0ax918m79fkb/Glikeria-1983-Apo.Ti.Smyrni.Sto.Peiraia.rar
http://cloudsix.me/yknezw4t7fdf/Glikeria-1983-Natan.H.Zoi.Tragoudi.rar
http://cloudsix.me/ib4k0gia5z74/Glikeria-1984-Stin.Omorfi.Niyxta.rar
http://cloudsix.me/whxtyddwd4cx/Glikeria-1985-Tragoudi.Esthimatiko-2Cd.rar
http://cloudsix.me/uojd2f0rz217/Glikeria-1986-Matia.rar
http://cloudsix.me/k4i45x47ll1z/Rasoulis-2011-Voudas-Mp3.rar
http://cloudsix.me/umfhbglgcnnc/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar
http://cloudsix.me/k30zpn7rbc5p/Glikeria-1987-Me.Panselino.rar
http://cloudsix.me/qgsp4s4gf29g/Glikeria-1988-Nea.Selini.rar
http://cloudsix.me/p8kh5efxs6ce/Glikeria-1989-Volta.Stin.Ellada.rar
http://cloudsix.me/t9wx3yp6ahy8/Glikeria-1990-Megales.Epityxies.rar
http://cloudsix.me/3x22g9dgt8z2/Glikeria-1990-Ola.Mou.Ta.Mystika.rar
http://cloudsix.me/eigl7ti5snoo/Glikeria-1991-Ximerwse.rar
http://cloudsix.me/9wtkj1917nm7/Glikeria-1992-Nyxtes.Magikes.rar
http://cloudsix.me/hproqb5mkis4/Glikeria-1992-Xora.Thavmaton.rar
http://cloudsix.me/jqisrbxnp728/Glikeria-1994-Se.Mia.Sxedia-Mp3.rar
http://cloudsix.me/klnictva0766/Glikeria-1994-Se.Mia.Sxedia-flac.rar
http://cloudsix.me/gns8w7soldkb/Glikeria-1995-16.Megales.Epitixies-Mp3.rar
http://cloudsix.me/cv8r7uqch5re/Glikeria-1995-Ethnic.Beats.rar
http://cloudsix.me/nxpl5gxsej77/Glikeria-1995-Proto.Vradi.Stin.Athina-Mp3.rar
http://cloudsix.me/olsll3kz5oa3/Glikeria-1996-Thimisou-2Cd.rar
http://cloudsix.me/gvaeabx82wd8/Glikeria-1996-Vardis-Mp3.rar
http://cloudsix.me/oycywrxtign8/Glikeria-1997-Anapnoi.Anatoli.Mou.rar
http://cloudsix.me/0vceidorme1v/Glikeria-1997-Oi.Epityxies.Mou.rar
http://cloudsix.me/rt2bbkg0b2yu/Glikeria-1997-Thimisou-Mp3.rar
http://cloudsix.me/zfm3kom861hj/Glikeria-1998-Maska-Mp3.rar
http://cloudsix.me/zq14ekjaqdkg/Glikeria-1998-Sweet.Sorrow.rar
http://cloudsix.me/h14tnts8i97p/Glikeria-1999-Live.Sto.Israel.rar
http://cloudsix.me/9ho511pickfq/Glikeria-1999-Tragoudaei.Ta.Axexasta.rar
http://cloudsix.me/ng4r7hsw9os8/Glikeria-2000-The.Voice.Of.Greece-2Cd.rar
http://cloudsix.me/pcne5twtc28h/Glikeria-2000-Xarama-2Cd.rar
http://cloudsix.me/as0eq5jji5m2/Glikeria-2002-Megales.Epitixies-4.Cd.rar
http://cloudsix.me/59zebql7gy5v/Glykeria-2002-Rempetika-2Cd.part1.rar
http://cloudsix.me/3aqingg98n1r/Glykeria-2002-Rempetika-2Cd.part2.rar
http://cloudsix.me/9faa8mc9l1ie/Glikeria-2003-H.Agapi.Hrthe.Apo.Makria.rar
http://cloudsix.me/dkbznhgueerb/Glikeria-2003-Omorfi.Nixta-flac.rar
http://cloudsix.me/3dnzfu7uw9r1/Glikeria-2003-Omorfi.Nixta-Mp3.rar
http://cloudsix.me/0gscdtzvv7y2/Glikeria-2004-Anoixi-Mp3.rar
http://cloudsix.me/8p51c768m7t8/Glikeria-2005-Mexri.Na.Vroume.Ourano-2.Cd.rar
http://cloudsix.me/dbvxuh6ofdyd/Glikeria-2005-Prova.Tzenerale.rar
http://cloudsix.me/7at5eahn1b45/Glikeria-2006-Vroxi.Asteriwn-Mp3.rar
http://cloudsix.me/70cyg5ycb2j2/Glikeria-2007-Best-2Cd.rar
http://cloudsix.me/fgydm4nm0kn6/Glikeria-2007-Ektos.Programatos-2.Cd.rar
http://cloudsix.me/qz9fusld5pk3/Glikeria-2008-Matana-2.Cd.rar
http://cloudsix.me/a3iju8xwduxb/Glikeria-2008-Ola.Ta.Smyrneika.rar
http://cloudsix.me/rpme222gpb72/Glikeria-2008-Ta.Themelia.Mou.Sta.Vouna-2.Cd.rar
http://cloudsix.me/bh8ar010ngl9/Glikeria-2009-Oti.Agapw-4Cd.part1.rar
http://cloudsix.me/7qjjvttfmwhh/Glikeria-2009-Oti.Agapw-4Cd.part2.rar
http://cloudsix.me/wptjdmyz1zne/Glikeria-2009-Selftitled-6Cd.part1.rar
http://cloudsix.me/xb925n529tzg/Glikeria-2009-Selftitled-6Cd.part2.rar
http://cloudsix.me/mqzd2cjbsx0q/Glikeria-2009-To.Laiko.Tragoudi.2.rar
http://cloudsix.me/lf3awu6uqq5x/Glikeria-2009-Xarama.rar
http://cloudsix.me/nkthbd6s6z6n/Glikeria-2010-Omorfes.Nixtes-3.Cd.part1.rar
http://cloudsix.me/5rcq94v0mm65/Glikeria-2010-Omorfes.Nixtes-3.Cd.part2.rar
http://cloudsix.me/325uacxkcatn/Glikeria-2010-Ymnoi-Mp3.rar
http://cloudsix.me/pvevnw3f00ho/Glikeria-2014-Laiko.Panorama-Cd1.rar
http://cloudsix.me/ug5t89pqhozs/Glikeria-2014-Laiko.Panorama-Cd2.rar
http://cloudsix.me/ia1qhb916cl1/Glikeria-2014-Laiko.Panorama-Cd3.rar
http://cloudsix.me/4u4qn51qse1p/Glikeria-2014-Laiko.Panorama-Cd4.rar
http://cloudsix.me/868weojo29u3/Glikeria-Thimisou-1997-Mp3.rar
http://cloudsix.me/59zebql7gy5v/Glykeria-2002-Rempetika-2Cd.part1.rar
http://cloudsix.me/3aqingg98n1r/Glykeria-2002-Rempetika-2Cd.part2.rar
http://cloudsix.me/ecee2u6io891/Glikeria-2004-Anixi-Mp3.rar
http://cloudsix.me/8p51c768m7t8/Glikeria-2005-Mexri.Na.Vroume.Ourano-2.Cd.rar
http://cloudsix.me/stonh5n0yb2i/Glikeria-2006-Vroxi.Asteriwn-Mp3.rar
http://cloudsix.me/rpme222gpb72/Glikeria-2008-Ta.Themelia.Mou.Sta.Vouna-2.Cd.rar
http://cloudsix.me/mx9xmenjjqt0/Glikeria-2009-Erotas-2Cd.rar
http://cloudsix.me/bh8ar010ngl9/Glikeria-2009-Oti.Agapw-4Cd.part1.rar
http://cloudsix.me/7qjjvttfmwhh/Glikeria-2009-Oti.Agapw-4Cd.part2.rar
http://cloudsix.me/w6b7tksys40n/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd1.rar
http://cloudsix.me/f4ngcfkmaza2/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd2.rar
http://cloudsix.me/3xczd6k77lgc/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd3.rar
http://cloudsix.me/1yjmhjjay7a0/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd4.rar
http://cloudsix.me/ri4v6u58spo1/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd5.rar
http://cloudsix.me/egq46julbrin/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd6.rar
http://cloudsix.me/jlgki2sgdy50/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd7.rar
http://cloudsix.me/d28zxhc4w10x/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd8.rar
http://cloudsix.me/redyvv3m8k6v/Glikeria-2010-Agapi.Eleftheri-flac.part1.rar
http://cloudsix.me/vpfzhlm68cg1/Glikeria-2010-Agapi.Eleftheri-flac.part2.rar
http://cloudsix.me/nbrmpb4bfevx/Glikeria-2010-Agapi.Eleftheri-Mp3.rar
http://cloudsix.me/x4yi0jlti6vk/Glikeria-2011-Likavitos-flac.rar
http://cloudsix.me/4s08efdru1ey/Glikeria-2011-Likavitos-Mp3.rar
http://cloudsix.me/46wg0krgjyxt/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd1-flac.rar
http://cloudsix.me/ggbj0jv7wm5y/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd1-Mp3.rar
http://cloudsix.me/uv1o6ek1rgjh/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd2-flac.rar
http://cloudsix.me/o9nepe1k6xhs/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd2-Mp3.rar
http://cloudsix.me/hwtwi58vxmvj/Glikeria-2015-Volta-Cd1-Mp3.rar
http://cloudsix.me/jt500mgft2hd/Glikeria-2015-Volta-Cd2-Mp3.rar
 
yvsyO9X.png
 
http://www.easybytez.com/d9d7oaahgo49/Glikeria-1978-Min.Kaneis.Oneira.rar
http://www.easybytez.com/i5pn5vhuofp2/Glykeria_-_1980_-_Sta_matia_koita_me.rar
http://www.easybytez.com/kiolv8e60srh/Glykeria_-_1981_-_Ta_smyrneika.rar
http://www.easybytez.com/dzepmv2dtg32/Glykeria_-_1983_-_Apo_th_Smyrnh_sto_Peiraia.rar
http://www.easybytez.com/byhpcq8z6cot/Glikeria-1983-Natan.H.Zoi.Tragoudi.rar
http://www.easybytez.com/9qharew05r0v/Glykeria_-_1984_-_Sthn_omorfh_nyxta__Live_.rar
http://www.easybytez.com/j1ol518e76fd/Glykeria-1985-Esthimatiko-2Cd.rar
http://www.easybytez.com/k693ltfiqs6n/Glykeria-1986-Matia.rar
http://www.easybytez.com/4s38db4edwff/Rasoulis-1986-Koudas-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/jqyj4k9gh5a9/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/ojay7xbm5ls7/Glykeria_-_1987_-_Me_panselhno.rar
http://www.easybytez.com/gp5lsfrshv5n/Glykeria_-_1988_-_Nea_Selhnh.rar
http://www.easybytez.com/jibpy91my112/Glykeria_-_1989_-_Volta_sthn_Ellada.rar
http://www.easybytez.com/1vf1v1nhix4f/Glykeria_-_1990_-_Megales_epityxies.rar
http://www.easybytez.com/yi8rjw68txid/Glykeria_-_1990_-_Ola_mou_ta_mystika.rar
http://www.easybytez.com/j6kar88va7k2/Glykeria_-_1991_-_Kshmerwse.rar
http://www.easybytez.com/mib6l9klps4g/Glikeria-1992-Xora.Thavmaton.rar
http://www.easybytez.com/0931hvsw8itu/Glykeria_-_1992_-_Nyxtes_magikes_ki_oneiremenes__Live_.rar
http://www.easybytez.com/4z31r2n7tph2/Glikeria-1994-Se.Mia.Sxedia-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/5h16d96x6l49/Glikeria-Se.Mia.Sxedia-1994-flac.rar
http://www.easybytez.com/rjodrnsqr2go/Glykeria_-_1995_-_Ethnic_Beats.rar
http://www.easybytez.com/fwmuqrgas385/Glikeria-1995-Proto.Vradi.Stin.Athina-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/55bpk9h42fdq/Glykeria-1996-Thimisou-2Cd.rar
http://www.easybytez.com/46rw6ygxzniu/Glykeria-1996-Vardis-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/j5qlien0ide7/Glikeria-Thimisou-1997-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/5s5ykniy7jh1/Glykeria_-_1997_-_Anapnoh_anatolh_mou.rar
http://www.easybytez.com/3q2cxzkqpunh/Glykeria_-_1997_-_Oi_Epityxies_mou.rar
http://www.easybytez.com/wnnxqot1kw21/Glykeria-1998-Maska-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/69wt1vb30k6t/Glykeria_-_1998_-_Sweet_sorrow.rar
http://www.easybytez.com/7g2sslduorpw/Glykeria_-_1999_-_Live_Sto_Israel.rar
http://www.easybytez.com/f2pgkwswe1xk/Glykeria_-_1999_-_Tragoudaei_ta_Aksexasta.rar
http://www.easybytez.com/hqhe0wph142t/Glikeria-2000-The.Voice.Of.Greece-2Cd.rar
http://www.easybytez.com/emdu1wunj06j/Glikeria-2000-Xarama-2Cd.rar
http://www.easybytez.com/86tpdt464veh/Glykeria-2002-Megales.Epitixies-4.Cd.rar
http://www.easybytez.com/hggpy8t5i3yd/Glykeria_-_2002_-_Ta_Rempetika-Disc_1.rar
http://www.easybytez.com/u5dz2s83nvgf/Glykeria_-_2002_-_Ta_Rempetika-Disc_2.rar
http://www.easybytez.com/gcoe1vzi00r5/Glykeria_-_2003_-_H_agaph_hr8e_apo_makria.rar
http://www.easybytez.com/zmwh0hwmehoe/Glikeria-2004-Anixi-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/2cubnjug1yee/Glykeria-2005-Mexri.Na.Vroume.Ourano-2.Cd.rar
http://www.easybytez.com/49f8i5chz0ih/Glykeria-2005-Prova.Tzenerale.rar
http://www.easybytez.com/545b34lybjyb/Glikeria-Vroxi.Asteriwn-2006-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/lof4vlc16ck3/Glykeria-2007-Best-2Cd.rar
http://www.easybytez.com/fb9ul22o71ae/Glykeria-2008-Ola.Ta.Smyrneika.rar
http://www.easybytez.com/qkzb09amfy1d/Glykeria-2008-Matana-2.Cd.rar
http://www.easybytez.com/jx6pcsrjd9n1/Glykeria-2008-Ta.Themelia.Mou.Sta.Vouna-2.Cd.rar
http://www.easybytez.com/0s4xd2ny9xcf/Glikeria-2009-Erotas-2Cd.rar
http://www.easybytez.com/d4vl2c7i0jlo/Glikeria-Selftitled-6Cd-2009.part1.rar
http://www.easybytez.com/g83tcweljaft/Glikeria-Selftitled-6Cd-2009.part2.rar
http://www.easybytez.com/gg86ejnyrntj/Glikeria-2009-Xarama.rar
http://www.easybytez.com/ydon54rbhzsu/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd1.rar
http://www.easybytez.com/wcdwq2wwp0ja/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd2.rar
http://www.easybytez.com/qc4epmzy1y1s/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd3.rar
http://www.easybytez.com/kopp66niowi4/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd4.rar
http://www.easybytez.com/xhbkhl6ithm7/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd5.rar
http://www.easybytez.com/7nn00ufqvtol/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd6.rar
http://www.easybytez.com/cxnfrqysrs8n/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd7.rar
http://www.easybytez.com/ffsw8xlhv29q/Glykeria-144.Megales.Epituxies-Cd8.rar
http://www.easybytez.com/tclmrt97g9j1/Glikeria-2010-Omorfes.Nixtes-3.Cd.part1.rar
http://www.easybytez.com/8x8z0hlgst90/Glikeria-2010-Omorfes.Nixtes-3.Cd.part2.rar
http://www.easybytez.com/g5izeca1axmi/Glikeria-2010-Agapi.Eleftheri-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/kttlcnyfya6n/Glikeria-2010-Agapi.Eleftheri-flac.part1.rar
http://www.easybytez.com/fxjrwljgu4dv/Glikeria-2010-Agapi.Eleftheri-flac.part2.rar
http://www.easybytez.com/4viwptqckdew/Glikeria-Sto.Likabitto-2011.rar
http://www.easybytez.com/g1wqjdqu3shl/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd1-flac.rar
http://www.easybytez.com/3hvhgunc95u0/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd1-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/fyq9j13ewlcr/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd2-flac.rar
http://www.easybytez.com/ga73wteepmm7/Glikeria-Kouragio.Ellada-Cd2-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/o33tnd21j8k0/Glykeria-Laiko.Panorama-Cd1-2014.rar
http://www.easybytez.com/g9w76o1h5jqh/Glykeria-Laiko.Panorama-Cd2-2014.rar
http://www.easybytez.com/j8bdjb7foujm/Glykeria-Laiko.Panorama-Cd3-2014.rar
http://www.easybytez.com/p1kr55rim5hl/Glykeria-Laiko.Panorama-Cd4-2014.rar
http://www.easybytez.com/e1koyyr3ol4e/Glikeria-2015-Volta-Cd1-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/mocoz7vf0otv/Glikeria-2015-Volta-Cd2-Mp3.rar

April 26, 2015

Γλυκερία - 1987 Επιτυχίες

 12:25 PM
38MZxQq.jpg
 
Καλλιτέχνης : Γλυκερία
Album : Επιτυχίες
Κυκλοφορία : Λύρα (1987)
Genre : Λαϊκό
Total Tracks : 22
Audio Format : Mp3 : 320 kbps
Covers : Full 
 
t3R3fWE.jpg
 
mMfdp0H.jpg
 
uploaded.png
 
http://uploaded.net/file/jvge4p5y/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar
 
logo.png
 
http://cloudsix.me/umfhbglgcnnc/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar
 
yvsyO9X.png
 
http://www.easybytez.com/jqyj4k9gh5a9/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar
 
aFGvUFi.jpg
 
http://worldbytez.com/rrfsmmiizk9g/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar
 
download-004-s.png
 
http://www.filefactory.com/file/33mhfi16yibd/Glikeria-1987-Epitixies-Mp3.rar